Tuesday, May 17, 2011

Zodiac-colaborare

Hadeti sa va prezint un zodiac marca Piece of Art and Art 4 Art
Berbec
Astazi vreti sa faceti tot ce vreti. O persoana apropiata va va ajuta sa va indepliniti dorinta.

Taur
Daca sora celui mai bun prieten al dumneavoastra este vaca, iar dvs. sunteti de sex masculuin, pastrati distanta. Viteii pentru pasti trebuie conceputi abia din luna aprilie.

Gemeni
Este timpul  sa jucati dublu rol. O ora aveti o fata, alta ora alta. Asa sigur va exasperati prietenul/a. Incheiati joaca pana nu veti regreta sau s-ar putea sa nu mai aveti pe cine exaspera.

Rac
Se pare ca racii vor merge clar cu spatele astazi. daca vantul bate dinspre sud, sa poate sa cam stati pe loc. Orice ar fi, nu creati neplaceri celor din jur. S-ar putea sa ajungeti salata.

Leu
Mai usor cu ragetele. cineva s-ar putea sa va scoata corzile vocale. Sunteti destul de stersat de partenerul de viata, care vrea prea multe de la dvs. Nu va opuneti. Posibil sa faceti cunostinta cu presul din fata usii de la intrarea in casa.

Fecioara
Zodia dvs este una magnifica, la fel ca aceasta zi. Dar sa bnu ramaneti cu impresia ca zodia/ziua va fi mereu...fecioara. nici dvs nun va veti putea conforma. Fat-frumos va va corupe.

Balanta
Probleme cu echilibrul, semtimental. Va zboara ochii dupa orice este conform cerintelor dvs si va indragostiti la fiecare 5 minute. Fiti atentio la ce faceti pana la sfarsitul zilei . s-ar putea sa ajungeti intr-un pat strain.

Scorpion
Aveti grija pe unde va bagati coada, ca s-ar putea sa otaviti mortal persoane drragi. In orice caz, daca vreti sa avetati acest fel de incidente, alegati sa va bagati altceva, nu coada...picioarele in ele de probleme.

Segetator
Ironia sortii! V-a lovit Cupidon cu sageata fermecata. Daca vorbim pe plan profesional, partenerii va vor face sa explodati...de fericire. Pe plan sentimental totul e perfect, mai putin sagetile din tolba, care inteapa partenerul.

Capricorn
Incercati ca astazi, macar, sa va camuflati cornitele intr=o coronita de ingeras. Ganditi-va ca daca nu luati singur(a) masuri in privinta cornuletelor, cineva poate vi le va papa. Anuntati doar daca contin ciocolata.

Varsator
Pazea! Cam curge apa din pahar! Calmati-va! Cinava va va spune ca ar trebui sa stati in banca dvs, nu sa va bagati in traba lor. Chestia asta cam tulbura apele, dar ar trebuii sa ramaneti calmi. Pe la sfarsitul zilei apele se vor linistii, iar rezilvarea problemelor va  vani de la sine.

Pesti
Macar astazi incercati sa renuntati la teoria ca in orice situatie veti putea aluneca afara din vreo problema si luati masuri de siguranta. Aveti grija si cate mai "colectionati"-in curand zilele anului vor fi prea putine.

colaborere cu: Piece of Art
Zodicul este pentru luna martie.

No comments:

Post a Comment